Sailing far far away

Acum, cand vara e pe sfarsite (dupa calendar e chiar toamna :)), copiii se pregatesc de scoala si borcanele gospodinelor isi gasesc loc pe rafturile din camara eu inca mai visez la mare. Si uite asa a luat nastere aceasta kusudama in ton cu apa albastra si cu spuma valurilor.
Am primit aceasta hartie cadou de la Criss (face parte dintr-un set de hartie de origami cu niste imprimeuri minunate). Din pacate setul are 6 coli cu acelasi model si oricat le-as fi impartit imi era cam greu sa obtin 30 de bucati suficient de mari pentru a pune in valuare hartia. Tot analizand situatia mi-am verificat wish-list-ul si am gasit kusudama Josephine acolo. Aceasta kusudama are 20 de module de baza si 30 de module de legatura. E tocmai buna pentru colile lui Criss. Face parte din colectia "Flowered Pyramids" deci cu siguranta o sa o mai impaturesc si cu alte imprimeuri - atat pe ea cat si pe surorile ei (pe una din ele deja am impaturit-o in plina vara: http://cridiana-origami.blogspot.ro/2012/07/summer-day.html).

Model: Kusudama Josephine
Autor: Natalia Romanenko
Tutorial: http://kusudama.info/2012/04/josephine-tutorial/




Comentarii

  1. Alb-albastru, iata ELEGANTA! Si vizibila nostalgie dupa mare.
    Dar va compensa toamna cu cerul ei atat de albastru completat cu auriu-ruginiul copacilor.
    Inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cridiana: Great work and very nice details.I love your fotos.
    All the presentation very cute:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Aurora. Si eu de-abia astept cerul albastru de toamna. E atata de frumos! Din pacate, in zona unde stau duc dorul copacilor. Ii vad asa de rar ca de multe ori ma duce gandul la filmul acela vechi cu Shirley Temple in care fetita nu vazuse niciodata un copac deoarece traia intr-un oras industrial si bunicul (sau tatal) ii povestea despre cum arata.

    Thank you Claudia. I am glad you like the photos. I was not very pleased with this particular ones, the light has a slight brown tone I dislike.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare