Treceți la conținutul principal

1000 cranes tree


La umbra firului ierbii a crescut un copacel, ce avea in loc de frunze doar o mie de cocori. Aspirand spre cerul albastru sa se nalte in curand, a fost smuls cu radacina si in soare contemplat.


 


Comentarii

 1. Este a-2-a sau a-3-a mie de cocori? iubesc verdele! O creatie minunata!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc!
   Este a 3-a mie de cocori in copac :) Prima a fost distribuita in 4 copaci ce reprezentau anotimpurile si a 2-a in copacul roz din primavara asta.

   Ștergere
 2. Excepțională lucrare! Iar nuanțele....de vis. Felicitări!
  PS: ca să nu mai amintim de fotografii. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! Verdele va ramane intotdeauna aproape de sufletul meu.

   Ștergere
 3. Waouhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!.... Splendide!.... quelle patience tu as!....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you! I wasn't very patient when folding the cranes (I got bored of folding the same thing over and over again and I abandoned it often), that's why it took me over 2 years to complete this project.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Tutorial curler stelute

Pentru un curler de acest gen avem nevoie de 12 pentagoane din hartie si un bat de frigaruie/un creion pentru a ondula modulele. Modelul nu necesita lipici.
Asa se obtine un pentagon dintr-un patrat (* vom avea nevoie de foarfeca): Asa se obtine un modul de curler stelute dintr-un pentagon:
Cele 12 module:

Imbinarea se face dupa cum urmeaza (fiecare colt va avea 3 module adiacente):
Jumatate din curler (6 module):
Imbinarea pentru cealalta jumatate:
Final:

Tutorial - mini frame

Pentru aceasta mini rama foto aveti nevoie de 4 patrate de hartie (va recomand ca dimensiuni 7 cm x 7 cm pentru a iesi o rama foto cu latura de 7 cm) si un pic de lipici pentru asamblare.


4 patrate de hartie = 4 module. Un modul se impatureste dupa urmatoarea schema:


Cele 4 module se asambleaza dupa cum urmeaza:
Tutorial - fluturas

A trecut aproape un an de cand am impaturit ultima data acest fluturas. Tutorialul pe care l-am urmat nu m-a ajutat prea mult asa ca mi-am propus sa fac eu altul, dar modelul e destul de complicat, sper ca am reusit sa surprind toti pasii. Enjoy!


Sunflower again

Nu m-am putut abtine sa nu mai impaturesc iar acest model. Imi place atata de mult incat mi-am facut si un aranjament kusudama. Acesta contine 2 bile si 2 flori ca terminatie. Kusudama cea mare e formata din 8 floarea soarelui (mai multe detalii gasiti aici la postarea cu topiaria)  si 6 boboci (un boboc e format din 2 module de crin). Kusudama cea mica e o Electra din 30 de module cu 12 flori.

Sunflower

Mi-a fost dor de floarea soarelui, asa ca am revenit asupra modelului. Am impaturit si am impaturit... si am fost asa de incantata de cum straluceste galbenul intre micutele flori mov incat a trebuit sa fac o poza (sau mai multe).