A pink story


A fost odata ca niciodata un cocor de portelan ce a zburat pana-n panzele roz si a ajuns intr-o lume fermecata locuita de mici papusele japonezeze. Printul din regat trebuia sa se casatoreasca, asa ca la castel veneau papusi, care mai de care mai frumoase, si-si incercau norocul. Dar nici una nu era nici pe placul printului si nici pe placul regelui si reginei.
Cocorul povesti ca a vazut (chiar in regat) o fata tare frumoasa si credea ca s-ar potrivi cu printul. Una din doamnele de la curte fu trimisa sa o aduca pe fata in cauza. Calatoria fu lunga, deoarece papusa nu avea aripi, precum cocorul. Dar fructuoasa...








Doamna se intoarse impreuna cu fata si cu mama ei. Deoarece nu era de vita nobila, regele si regina nu au vrut ca printul sa faca cunostinta cu prea frumoasa fata. 





Dar doamnelor de la curte le placea frumoasa fata, asa ca au aranjat o intalnire secreta intre fata si print. Se indragostira la prima vedere. Doar cocorul fu martor la cuvintele de dragoste ce fura schimbate de cei doi tineri.


Dar regele si regina aveau alte planuri pentru bietul print, doreau sa-l casatoreasca cu o fata dintr-o familie de vita nobila. Familia fu invitata la curte si fata prezentata printului. Oricat incerca baiatul sa se substraga de la aceasta uniune, nu avu succes. Cei doi se casatorira, spre bucuria parintilor.




Si saraca fata frumoasa privea de la distanta noul cuplu. Lacrimi i se scurgeau pe obraz, era atata de singura. Simtindu-se responsabil de tristetea fetei, cocorul aparu langa ea si o invita sa-l insoteasca in urmatoarea calatorie.


Toate papusile care au participat la poveste:


Comentarii

Postări populare