Spring project - kiyoko


Modelul acesta imi este tare drag. L-am vazut de ceva vreme pe blogul lui Flaviane si tot am amanat din varii motive sa-l impaturesc pana de curand. Seamana destul de mult cu modelele lui Meenakshi Mukerji, dar aduce o mai buna stabilitate la petale. E drept ca am numai o luna de cand am suspendat intr-un aranjament aceasta kusudama pentru prima data (http://cridiana-origami.blogspot.ro/2014/03/1-martie-cu-dragoste.html), dar nu-mi lasa impresia ca se va alungi nici pe viitor, si va ramane mult timp in forma sferica originala.


Model: Kusudama Kiyoko
Autor: Flaviane Koti
Diagrama: http://terapiadopapel.blogspot.ro/2013/08/foto-diagrama-e-curiosidades-da.htmlComentarii

 1. Ce inseamana culoarea hartiei! Kusudama de azi e remarcabila! Felicitari, Diana!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Aurora. Da, culorile sunt atata de importante, dar si mai importanta e si calitatea hartiei. Am avut dezamagirea sa dau peste hartii cu imprimeuri tare frumoase dar care se rupeau foarte usor.

   Ștergere
 2. Absolutly cute and delicate, congrats Cridiana !!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hello Cridiana. It's always nice to visit your blog, see their work and happiness is greater when I see my models folded with such perfection and beauty for you.
  When I developed KIYOKO kusudama, sought a fold that causes the kusudama not deform over time, so the latch of the "petals" are important.
  I have a kusudama folded in July 2013 and today she keeps intact rs ...

    An absolutely lovely mobile! Thanks

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hi Flaviane! I'm glad you like how I folded your kusudama.
   Yes, the latch of the petals is very important, I am happy you thought of this when you designed it.

   Ștergere
 4. Acesta este si modelul meu preferat pe care il lucrez din hartie de peste 200 g ca sa nu se deformeze cand este atarnat. Imi spui te rog cum reusesti sa obtii mijlocul de alta culoare?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mijlocul este de alta culoare deoarece hartia e duo-color (sau 2 hartii suprapuse). Mai e o variatiune la Kiyoko si arata interesant si aceea, tot duo-color, dar nu are numai petalele de alta culoare, e tot mijlocul.

   Ștergere
 5. Ohh I found this on pinterest! Is awesome!! ^_^ very well done

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare