Treceți la conținutul principal

Lilies


Comentarii

 1. Foarte frumos!
  Sa inteleg ca lucrezi la o serie mai mare de astfel de decoratii-carusele ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc!
   Nu lucrez intentionat la o serie, am inceput cu 2 si nu m-am mai putut opri. As fi vrut sa fac mai multe dar nu mai am asa mult timp ca inainte si am prea multe modele pe care vreau sa le incerc.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Tutorial curler stelute

Pentru un curler de acest gen avem nevoie de 12 pentagoane din hartie si un bat de frigaruie/un creion pentru a ondula modulele. Modelul nu necesita lipici.
Asa se obtine un pentagon dintr-un patrat (* vom avea nevoie de foarfeca): Asa se obtine un modul de curler stelute dintr-un pentagon:
Cele 12 module:

Imbinarea se face dupa cum urmeaza (fiecare colt va avea 3 module adiacente):
Jumatate din curler (6 module):
Imbinarea pentru cealalta jumatate:
Final:

Tutorial - fluturas

A trecut aproape un an de cand am impaturit ultima data acest fluturas. Tutorialul pe care l-am urmat nu m-a ajutat prea mult asa ca mi-am propus sa fac eu altul, dar modelul e destul de complicat, sper ca am reusit sa surprind toti pasii. Enjoy!


Tutorial - mini frame

Pentru aceasta mini rama foto aveti nevoie de 4 patrate de hartie (va recomand ca dimensiuni 7 cm x 7 cm pentru a iesi o rama foto cu latura de 7 cm) si un pic de lipici pentru asamblare.


4 patrate de hartie = 4 module. Un modul se impatureste dupa urmatoarea schema:


Cele 4 module se asambleaza dupa cum urmeaza:
Autumn's touch

De cateva zile am inceput sa simt apropierea toamnei: ici colo cate o dimineata friguroasa, ori un stol de ciori galagios, o ploaie mai rece sau un camp plin de scaieti ... si cel mai trist dintre toate - un palc de copaci cu covor de frunze galbene si crengi golase - ce se remarca din departare intre verdele sanatos al celorlalti copaci.
Vreme tocmai buna pentru:

"Raindrops on the roof. Golden leaves crunching underfoot. Snuggle with a book." Ann Southall

Flocks of birds