Fireflies


Povestea acestui aranjament a inceput cu floricelele quilling duble. Am facut cateva si tot gandindu-ma la ce sa le folosesc, m-am decis la ornarea unei kusudama. Initial m-am gandit ca ar merge de minune prinse de o sakuradama neagra, dar cum aveam o hartie roz cu 2 fete cu modele diferite am ales aceasta varianta. Din pacate, in poze nu se prea vede diferenta intre cele 2 modele si nuante de roz, in realitate se vede mai bine.

Mereu am zis ca acest model: "Firefly sonobe" al Ekaterinei Lukasheva seamana prea bine cu "Arabesque" al lui Mio Tsugawa si nu mi-am dorit sa-l incerc. Dar am dat recent peste diagrama (cautand un model care sa puna in evidenta o hartie cu 2 fete) si mi s-a parut cu mult mai simplu de realizat decat Arabesque, asa ca am zis sa-i dau o sansa. De la o sansa, a primit mai multe, deoarece mi-a placut mult sa-l impaturesc si cu siguranta il veti mai vedea pe la mine pe blog.

Cum mi-a ramas hartie de la floricelele de quilling si propunandu-mi de ceva timp sa folosesc toate bucatile, am impaturit si niste lucky stars in ton cu modelul (si am mai taiat niste hartie ca sa fac suficiente cat sa-mi umple borcanasul).













Comentarii

  1. Olá, amiga! faz tempo que não passo aqui para um comentário. Não conclui meu curso de inglês. Então, desculpa-me vou escrever-te em Português/Brasil. Amei seus trabalhos. Ainda mais este que parece um merengue ou suspiro, como é chamado o doce feito de claras de neve. Tive problemas no meu notebook, por isso a ausência de comentários ao seu amado blog. Bjos(XXXX) e muitas dobras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe rozurile tale! Imi plac si mie floricelele duble, mai ales pentru cele de toamana. Foarte frumoasa compozitia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank you Neca for your comment! It is not a problem that you write to me in Portuguese, because there is Google Translate :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Aurora! Eu tot incerc floricele duble si tot nu-mi ies ca cele pe care le-am vazut la un moment dat, intr-o poza, pe undeva pe net. Cred ca nu nimeresc unghiurile :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare