Shades of Green


Nu e viata in nuante de gri, ci doar mai multe nuante de verde stranse laolalta intr-un glob de hartie. Cu cat trec anii, cu atat mi se pare ca timpul trece mai repede si apuc sa fac din ce in ce mai putine lucruri fata de ce imi propun. Am mai putin timp acum pentru origami, asa ca ma bucur de fiecare model pe care reusesc sa-l termin, chiar daca imi ia luni de zile de cand tai hartia pana asamblez ultima bucatica. 
Asa a fost si cu Asterix, am inceput kusudama prin februarie, am facut o parte din module, apoi s-a asternut praful peste ele (de fapt peste cutia in care le tineam), am reluat-o la un moment dat impaturind modulele de la cele 12 flori, saptamana trecuta am lipit modulele de la flori si saptamana aceasta am finalizat aranjamentul.


Model: Asterix
Autor: Uniya Filonova
Tutorial: http://stranamasterov.ru/node/328205


Model: Icosahedron with Curves and Waves
Autor: Meenakshi Mukerji
Diagrama: in cartea "Ornamental Origami"




Comentarii

  1. Cridiana: I love the way as you did this work. The model of Uniya is great and your colors combination soooooo cute!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult. Delicat tare imprimeul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank you Claudia, thank you Vania.
    Seems that I started to become found of Uniya's models. I am currently folding another one.

    RăspundețiȘtergere
  4. Paula, si mie imi place tare mult imprimeul. E chiar hartie de origami cea cu model si sper sa mai gasesc sa mai cumpar, ca nu am avut decat cateva coli si nu mi-a ajuns pentru ce imi propusesem, asa ca a trebuit sa improvizez cu modelul lui Meenakshi Mukerji.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa combinatia si chiar daca tu spui ca "s-a asezat praful" arata foarte "proaspata".

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana, faci niste creatii deosebit de frumoase! Vad ca esti tare interesata de realizarea globurilor, care se pot atarna sau agata...Insa, pe unde le agati? Am facut si eu, dar nu stiu pe unde sa le pun...Un carusel cu ftuturi l-am pus pe tavan...dar restul...
    Multumesc anticipat.. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Postumia, multumesc Denisa.

    Denisa, eu atarn kusudama de lustre, la manerele de la dulapuri sau la geam. Mai sunt persoane care le agata la draperie, mai ales daca au sistem de prindere cu inele.

    Spor la impaturit!

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci! Cam asa fac si eu... :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare