Little one


A trecut ceva timp de cand am acest model pe lista si in sfarsit  s-a ivit ocazia sa-l incerc, si inca la dublu. Nu am mai facut venus simplu de o vreme, asa ca mi-am pregatit numai 35 de patrate pentru el si nu mi-au ajuns. Am mai adaugat vreo 12 si tot mi s-a parut ca ar mai fi incaput.




Comentarii

  1. I love this work very origninal, it doesn´t seem origami!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce haiosi sunt! Jucausi. Eu am facut odata un cactus micut, la Simfonia Lalelelor, din triunghiuri Golden venture. Era tare greu de gasit hartia verde inchis, ca faceam mai multi.

    RăspundețiȘtergere
  3. E deosebit ce ai reusit sa faci si tin sa-ti spun ca produsul final se afla in mainile mele :D defapt pe biroul meu. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Que linda idéia. Cores vibrantes, desenho perfeito!

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you Claudia, but it is not my ideea, I was inspired by other pictures on the internet.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Aurora! Si eu am stat in dubii daca sa incerc varianta golden venture sau cea venus, dar nu stiu de ce nu ma atrage deloc sa fac module de golden :)) Oricum, imi place mult cum arata si cei din triunghiuri, asa ca poate o sa incerc la un moment dat si unul in aceasta tehnica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adrian, imi faceam probleme sa nu fi postat prea repede modelul, imi pare bine ca a apucat deja Alexandra sa ti-l dea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Thank you Alice, thank you Zen Origami! I am glad you like it!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare