Tutorial fundita pentru cutie de cadou


Pentru a realiza aceasta fundita aveti nevoie de un patrat de hartie, foarfece si lipici. Daca latura patratului are 10 cm fundita va iesi de aproximativ 5 cm latime si 7 lungime.





Fundita este gata!


Acest tutorial a luat nastere in urma atelierului de cutiute de cadouri pe care l-am avut la Casino in Cluj saptamana trecuta. Am multe fundite de genul acesta, dar cand incerc sa-mi aduc aminte cum se fac, mereu uit cate un pas si tot trebuie sa caut un carnetel mai vechi unde am incropita o diagrama. Inainte sa plec la atelier - fiind in intarziere - am cautat cam mult timp carnetelul asa ca atunci cand l-am gasit, am aruncat o privire fugitiva peste el si am ramas cu impresia ca mi-am amintit toti pasii. Dar nu am fost prea sigura pe mine cand am explicat cum se fac funditele si tot mi se parea ca am uitat ceva. Asa ca mi-am propus sa fac  un mic tutorial - si pentru mine (ca sa nu mai caut carnetele) si pentru cei care m-au rugat sa le dau diagrama. Sper ca este usor de inteles. Spor la impaturit!

Comentarii

  1. Foarte bun tutorialul. Este un model foarte bine venit. Eu am decorat multe cadouri cu origami pentru Secret Santa si am creat o intreaga nebunie la serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos. Mi-ai luat-o inainte. Am pregatit si eu un tutorial pentru fundita :D Il voi posta in cadrul "Tutorialul de vineri".

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord ca e foarte bun tutorialul tau, Clara.
    Aurora, in numele cercului Origami

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc fetelor. Ma bucur ca e bine venit tutorialul.

    Elyda, imi pare rau ca ne repetam dar cred ca tu vei exemplifica mai bine decat mine cum sa faci "sink"-ul, eu nu am rabdare cu atatea detalii :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare