joi, 13 decembrie 2012

Tutorial fundita pentru cutie de cadou


Pentru a realiza aceasta fundita aveti nevoie de un patrat de hartie, foarfece si lipici. Daca latura patratului are 10 cm fundita va iesi de aproximativ 5 cm latime si 7 lungime.

Fundita este gata!


Acest tutorial a luat nastere in urma atelierului de cutiute de cadouri pe care l-am avut la Casino in Cluj saptamana trecuta. Am multe fundite de genul acesta, dar cand incerc sa-mi aduc aminte cum se fac, mereu uit cate un pas si tot trebuie sa caut un carnetel mai vechi unde am incropita o diagrama. Inainte sa plec la atelier - fiind in intarziere - am cautat cam mult timp carnetelul asa ca atunci cand l-am gasit, am aruncat o privire fugitiva peste el si am ramas cu impresia ca mi-am amintit toti pasii. Dar nu am fost prea sigura pe mine cand am explicat cum se fac funditele si tot mi se parea ca am uitat ceva. Asa ca mi-am propus sa fac  un mic tutorial - si pentru mine (ca sa nu mai caut carnetele) si pentru cei care m-au rugat sa le dau diagrama. Sper ca este usor de inteles. Spor la impaturit!

6 comentarii:

 1. Foarte bun tutorialul. Este un model foarte bine venit. Eu am decorat multe cadouri cu origami pentru Secret Santa si am creat o intreaga nebunie la serviciu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce frumos. Mi-ai luat-o inainte. Am pregatit si eu un tutorial pentru fundita :D Il voi posta in cadrul "Tutorialul de vineri".

  RăspundețiȘtergere
 3. De acord ca e foarte bun tutorialul tau, Clara.
  Aurora, in numele cercului Origami

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc fetelor. Ma bucur ca e bine venit tutorialul.

  Elyda, imi pare rau ca ne repetam dar cred ca tu vei exemplifica mai bine decat mine cum sa faci "sink"-ul, eu nu am rabdare cu atatea detalii :D

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...