sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Another chanceAm dat din intamplare peste aceasta kusudama pe blogul-ul Origami Maniacs si mi-a placut foarte mult combinatia maro inchis cu o hartie deschisa la culoare si imprimata cu nuante asortate. Cum mie nu-mi place sa urmez instructiunile din video-uri (prefer diagramele si tutorialele) am pornit in cautarea unei diagrame si am tot cautat pe internet fara succes. Cum imi suna cunoscut numele autoarei - Maria Vahrusheva, am zis sa-mi incerc norocul si cu o cautare pe calculatorul meu. Am gasit imediat diagrama si mai mult de atat, cand am deschis fisierul am realizat ca-l mai vazusem de cateva ori dar nu ma tentase niciodata sa incerc modelul. Nu ma impresionase kusudama data ca exemplu datorita culorilor hartiei. Daca va uitati pe blogul celor de la Origami Maniacs, sa faceti si voi comparatia intre a 2-a poza si a 3-a, nu-i asa ca par a fi doua modele total diferite?
Model: Robusta Kusudama
Autor: Maria Vahrusheva
Video: http://origamimaniacs.blogspot.ro/2012/02/robusta-kusudama-by-maria-vahrusheva.html

Model: Butterfly Sonobe
Autor: Kalami
Diagrama: http://kalami-kalami.blogspot.ro/2010/08/schmetterlings-sonobe.html
 

3 comentarii:

  1. Intr-adevar, e foarte frumoasa combinatia de nuante! As vrea sa imi fac si eu una, dar cu buline. E greu de lucrat modulul din 2 foi suprapuse?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca nu e greu de lucrat cu 2 foi suprapuse la modelul acesta. Si mai mult, nici nu se vede foarte bine daca nu sunt perfect asezate colt peste colt :) De-abia astept sa vad si varianta ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, mai mult rezultatul intereseaza, ca ma decurc eu. De unele kusudame pe care le-am realizat pana acum din 2 foi suprapuse nu sunt prea multumita.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...