Witch


A fost odata o vrajitoare cam neindemanatica care locuia impreuna cu doua bufnite intr-un tinut indepartat. Stand intr-o zi sa admire frumusetile toamnei, observa o sclipire pe cer ce devenea din ce in ce mai mare in timp ce se apropia de casa ei.




Vrajitoarea se ridica in graba ca sa vada ce se intampla, dar se impiedica si cazu.



Pana se redresa vrajitoarea, sclipirea aurie se transforma intr-un fluture care se aseza lin pe podeaua incaperii. Acest fluturas era pictat in trei culori: rosu, portocaliu si galben si fusese metamorfozat din stelute norocoase.


Vrajitoarea se uita incantata la fluturas si-l invita sa ia loc langa ea. Fluturasul ii povesti despre calatoria lui disperata in cautarea unui erou care sa-i salveze fratii de monstrul mare si rau. Vrajitoarea cea neindemanatica ii povesti despre un cavaler neinfricat ce lupta cu dragoni intr-un tinut indepartat, in care nu puteai ajunge decat daca traversai 7 mari si 7 tari. Ea se gandea ca acest cavaler neinfricat l-ar putea ajuta asa incerca sa-i explice cum ar putea sa ajunga la el. Fluturasul ii multumi mult pentru indicatii si se pregati sa plece, dar vrajitoarea ii ruga sa ramana si peste noapte ca sa se odihneasca inainte sa mearga mai departe. Invitatia fiind acceptata cei doi isi continuara povestile si in felul acesta se cunoscura mai bine si se imprietenira.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare