Two little owls


Am reusit sa transform primavara Flavianei in toamna noastra romaneasca printr-o simpla alegere cromatica. De aceea imi place foarte mult sa impaturesc kusudama. Acelasi model, in diverse culori si combinatii poate trezi emotii diferite privitorului.



Model: Kusudama Gentileza
Autor: Flaviane Koti
Tutorial: http://terapiadopapel.blogspot.ro/2012/09/foto-tutorial-para-celebrar-primavera.html





Comentarii

  1. Hello Cridiana!

    Already I have spoken I love your posts, mixing techniques, folds and colors enchant and amaze me. It has personality and style.

    I love the autumn, with its intense colors and striking. In the region where I live is a pretty good season, a mild climate and striking colors and imagine that there is also very beautiful.

    I loved the tones used in Gentileza and agree when he says that the simple flip of color changes everything.

    I am very happy you enjoyed the Gentileza and for this beautiful post.
    You are very kind!

    A great fall for you.

    Brazilian kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, Diana! Sunt asa frumoase... Trebuie sa am si eu ceva asemanator! O sa te "copii" cu siguranta. Imi dai voie sa fur modelul de bufnita? Mi se pare geniala ideea cu bufnita pe crenguta. De mult vreau ceva de toamna, dar nimic pana acum nu mi-a dat destul avant. Esti clar cea mai mare inspiratie a mea. Adica modelele tale ;). Felicitari si mult spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Flaviane, I appreciate your comment. You are also very kind. I really enjoyed folding your model and for sure I will try it again.

    Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ooo! Andreea, nu stiam blogul tau. Am vrut sa zic ca ma bucur ca ti-ai facut si tu blog si apoi am vazut ca-l ai de ceva vreme. Aveai la un moment dat un fel de site, nu? Era cam greu de urmarit.

    Poti sa te inspiri linistita cu bufnitele pe crenguta. Ma bucur ca am reusit sa aduc spiritul toamnei in lucrarile tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am si un blog pe wordpress, dar tocmai ca era cam greu de urmarit, m-am decis sa il fac si pe acesta aici, e mai usor de redactat pe blogger

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare