Treceți la conținutul principal

Two little owls


Am reusit sa transform primavara Flavianei in toamna noastra romaneasca printr-o simpla alegere cromatica. De aceea imi place foarte mult sa impaturesc kusudama. Acelasi model, in diverse culori si combinatii poate trezi emotii diferite privitorului.Model: Kusudama Gentileza
Autor: Flaviane Koti
Tutorial: http://terapiadopapel.blogspot.ro/2012/09/foto-tutorial-para-celebrar-primavera.html

Comentarii

 1. Hello Cridiana!

  Already I have spoken I love your posts, mixing techniques, folds and colors enchant and amaze me. It has personality and style.

  I love the autumn, with its intense colors and striking. In the region where I live is a pretty good season, a mild climate and striking colors and imagine that there is also very beautiful.

  I loved the tones used in Gentileza and agree when he says that the simple flip of color changes everything.

  I am very happy you enjoyed the Gentileza and for this beautiful post.
  You are very kind!

  A great fall for you.

  Brazilian kisses

  RăspundețiȘtergere
 2. Wow, Diana! Sunt asa frumoase... Trebuie sa am si eu ceva asemanator! O sa te "copii" cu siguranta. Imi dai voie sa fur modelul de bufnita? Mi se pare geniala ideea cu bufnita pe crenguta. De mult vreau ceva de toamna, dar nimic pana acum nu mi-a dat destul avant. Esti clar cea mai mare inspiratie a mea. Adica modelele tale ;). Felicitari si mult spor in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Flaviane, I appreciate your comment. You are also very kind. I really enjoyed folding your model and for sure I will try it again.

  Have a nice day!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ooo! Andreea, nu stiam blogul tau. Am vrut sa zic ca ma bucur ca ti-ai facut si tu blog si apoi am vazut ca-l ai de ceva vreme. Aveai la un moment dat un fel de site, nu? Era cam greu de urmarit.

  Poti sa te inspiri linistita cu bufnitele pe crenguta. Ma bucur ca am reusit sa aduc spiritul toamnei in lucrarile tale!

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, am si un blog pe wordpress, dar tocmai ca era cam greu de urmarit, m-am decis sa il fac si pe acesta aici, e mai usor de redactat pe blogger

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Tutorial - fluturas

A trecut aproape un an de cand am impaturit ultima data acest fluturas. Tutorialul pe care l-am urmat nu m-a ajutat prea mult asa ca mi-am propus sa fac eu altul, dar modelul e destul de complicat, sper ca am reusit sa surprind toti pasii. Enjoy!


Tutorial curler stelute

Pentru un curler de acest gen avem nevoie de 12 pentagoane din hartie si un bat de frigaruie/un creion pentru a ondula modulele. Modelul nu necesita lipici.
Asa se obtine un pentagon dintr-un patrat (* vom avea nevoie de foarfeca): Asa se obtine un modul de curler stelute dintr-un pentagon:
Cele 12 module:

Imbinarea se face dupa cum urmeaza (fiecare colt va avea 3 module adiacente):
Jumatate din curler (6 module):
Imbinarea pentru cealalta jumatate:
Final:

Summer days

“Hope” is the thing with feathers -
That perches in the soul -
And sings the tune without the words -
And never stops - at all -

And sweetest - in the Gale - is heard -
And sore must be the storm -
That could abash the little Bird
That kept so many warm -

I’ve heard it in the chillest land -
And on the strangest Sea -
Yet - never - in Extremity,
It asked a crumb - of me. Emily Dikinson

One year of lucky stars

Un an, 365 de stelute multicolore - o culoare pentru zilele vesele si pline de soare, alta culoare pentru zilele pline de tristete, alta pentru cand te simti asa si asa... Stelutele norocoase nu au in fiecare zi aceeasi putere.
Un cadou potrivit pentru aniversarea nuntii de hartie.

Tutorial - mini frame

Pentru aceasta mini rama foto aveti nevoie de 4 patrate de hartie (va recomand ca dimensiuni 7 cm x 7 cm pentru a iesi o rama foto cu latura de 7 cm) si un pic de lipici pentru asamblare.


4 patrate de hartie = 4 module. Un modul se impatureste dupa urmatoarea schema:


Cele 4 module se asambleaza dupa cum urmeaza: