Treceți la conținutul principal

Pink


Am facut un mic research pentru Cercul Prietenii Japoniei pentru un potential atelier de confectionare Hana Kanzashi (accesorii de par japoneze). Si cum eu am in casa multa hartie si prea putine materiale textile am confectionat floricelele din ce am avut la indemana. Pentru a proteja aceste delicate accesorii de par am impaturit si o cutiuta octogonala marca Tomoko Fuse in ton cromatic cu ele.
Mai multe informatii despre Kanzashi gasiti pe wiki la aceasta adresa: http://en.wikipedia.org/wiki/Kanzashi.


Comentarii

  1. Lucarea ta m-a detrminat ca azi sa-mi placa rozul. Foarte frumoase si delicate flori. Dar gand la gand, caci eu cam de o luna am tot inventariat si adaugat materiale textil pentru ...flori kanzashi. Un nou proiect, o noua provocare.
    Sa avem spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. De-abia astept sa vad ce o sa-ti iasa. Eu am facut si o floricica din material si mi se pare mult mai complicat sa confectionezi florile din textil decat din hartie. Probabil ca tine si de antrenament.
    Spor sa ai!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Tutorial - fluturas

A trecut aproape un an de cand am impaturit ultima data acest fluturas. Tutorialul pe care l-am urmat nu m-a ajutat prea mult asa ca mi-am propus sa fac eu altul, dar modelul e destul de complicat, sper ca am reusit sa surprind toti pasii. Enjoy!


Tutorial curler stelute

Pentru un curler de acest gen avem nevoie de 12 pentagoane din hartie si un bat de frigaruie/un creion pentru a ondula modulele. Modelul nu necesita lipici.
Asa se obtine un pentagon dintr-un patrat (* vom avea nevoie de foarfeca): Asa se obtine un modul de curler stelute dintr-un pentagon:
Cele 12 module:

Imbinarea se face dupa cum urmeaza (fiecare colt va avea 3 module adiacente):
Jumatate din curler (6 module):
Imbinarea pentru cealalta jumatate:
Final:

Summer days

“Hope” is the thing with feathers -
That perches in the soul -
And sings the tune without the words -
And never stops - at all -

And sweetest - in the Gale - is heard -
And sore must be the storm -
That could abash the little Bird
That kept so many warm -

I’ve heard it in the chillest land -
And on the strangest Sea -
Yet - never - in Extremity,
It asked a crumb - of me. Emily Dikinson

One year of lucky stars

Un an, 365 de stelute multicolore - o culoare pentru zilele vesele si pline de soare, alta culoare pentru zilele pline de tristete, alta pentru cand te simti asa si asa... Stelutele norocoase nu au in fiecare zi aceeasi putere.
Un cadou potrivit pentru aniversarea nuntii de hartie.

Tutorial - mini frame

Pentru aceasta mini rama foto aveti nevoie de 4 patrate de hartie (va recomand ca dimensiuni 7 cm x 7 cm pentru a iesi o rama foto cu latura de 7 cm) si un pic de lipici pentru asamblare.


4 patrate de hartie = 4 module. Un modul se impatureste dupa urmatoarea schema:


Cele 4 module se asambleaza dupa cum urmeaza: