Sunflower

 Topiaria cu floarea soarelui - o combinatie de Electra (90 de module), cu Daphne Odora (40 de module) si o variatiune de Hana no Kusudama (32 de flori) pe care am incercat-o anul trecut in varianta mov cu mijloc galben (http://cridiana-origami.blogspot.ro/2011/08/galben-cu-mov.html - aici aveti un link catre tutorial). Va vine sa credeti ca este acelasi model? Mi se pare ca asa de mult schimba infatisarea unui model culorile! O floare este alcatuita din 4 module origami galbene si un modul maro quilling.

Am vazut pe forum o vaza cu floarea soarelui facuta de Andreea. si mi-am spus ca trebuie neaparat sa o incerc si eu. Cat despre spirala de frunze din jurul bilei, Ecaterina are o multime de topiaria cu trandafiri ce folosesc acest element.

Pe langa topiaria, am mai impaturit o bila mai mica - Electra din 30 de module si 12 flori galben cu maro.








Comentarii

  1. Doamne ce frumoasa e! Ai maini de aur :)

    RăspundețiȘtergere
  2. WOW,belíssimo trabalho,parabéns!!! =)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea am ce cuvinte sa-ti spun, dar nu pot pur si simplu sa trec mai departe. Ador compozitia pe care ai propuso, lumina, jocul de lumina umbra de pe perete, modul de fotografiere, totul. Felicitari, sunt asa de mandra de tine ca reusesti sa te ti super bine de aceasta pasiune si ne incanti de fiecare data cu ceva minunat si mie dor sa facem ceva origami impreuna :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Nicole. Ma bucur ca-ti place.

    Samuel, thank you :)

    Cristina, si eu sunt multumita de cum mi-au iesit pozele. Imi place mult lumina data de soare cand se pregateste sa apuna si jocul de umbre creat. Cat despre impaturit impreuna de-abia astept sa ne intalnim cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna , sunt foarte frumoase ! Ai putea te rog sa imi explici cum ai facut un modul , sau sa ma indrumi catre un tutorial ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris in postare cum ajungi la tutorial, dar iti mai dau o data linkul si acum: http://stranamasterov.ru

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare