Treceți la conținutul principal

Four little 'piglets'

Va prezint 4 modele tare simpatice de animalute dintre care 3 au diagramele in cartea Animals and Birds de Madiyar Amerkeshev. Eu am cartea in rusa si am avut mici probleme in recunoasterea animalutelor numai dupa poze :D Ii multumesc lui Denis pentru ajutor cu traducerea.
Modelele imbina foarte frumos hartia duo color (primita cadou de la Corina si Anca). La toate animalutele in afara de catar, proportia intre coala initiala de hartie si modelul final e de aproximativ 2:1. La catar e 3:1.

Model: Mistret (purcelus salbatic)
Autor: Madiyar Amerkeshev
Diagrama in cartea: Animals and Birds

Model: Chipmunk
Autor: Andrew Hudson
Diagrama in revista "Creased" issue no. 9

Model: Purcelus
Autor: Madiyar Amerkeshev
Diagrama in cartea: Animals and BirdsModel: Catar
Autor: Madiyar Amerkeshev
Diagrama in cartea: Animals and Birds


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Tutorial curler stelute

Pentru un curler de acest gen avem nevoie de 12 pentagoane din hartie si un bat de frigaruie/un creion pentru a ondula modulele. Modelul nu necesita lipici.
Asa se obtine un pentagon dintr-un patrat (* vom avea nevoie de foarfeca): Asa se obtine un modul de curler stelute dintr-un pentagon:
Cele 12 module:

Imbinarea se face dupa cum urmeaza (fiecare colt va avea 3 module adiacente):
Jumatate din curler (6 module):
Imbinarea pentru cealalta jumatate:
Final:

Tutorial - mini frame

Pentru aceasta mini rama foto aveti nevoie de 4 patrate de hartie (va recomand ca dimensiuni 7 cm x 7 cm pentru a iesi o rama foto cu latura de 7 cm) si un pic de lipici pentru asamblare.


4 patrate de hartie = 4 module. Un modul se impatureste dupa urmatoarea schema:


Cele 4 module se asambleaza dupa cum urmeaza:
Tutorial - fluturas

A trecut aproape un an de cand am impaturit ultima data acest fluturas. Tutorialul pe care l-am urmat nu m-a ajutat prea mult asa ca mi-am propus sa fac eu altul, dar modelul e destul de complicat, sper ca am reusit sa surprind toti pasii. Enjoy!


Sunflower again

Nu m-am putut abtine sa nu mai impaturesc iar acest model. Imi place atata de mult incat mi-am facut si un aranjament kusudama. Acesta contine 2 bile si 2 flori ca terminatie. Kusudama cea mare e formata din 8 floarea soarelui (mai multe detalii gasiti aici la postarea cu topiaria)  si 6 boboci (un boboc e format din 2 module de crin). Kusudama cea mica e o Electra din 30 de module cu 12 flori.

Sunflower

Mi-a fost dor de floarea soarelui, asa ca am revenit asupra modelului. Am impaturit si am impaturit... si am fost asa de incantata de cum straluceste galbenul intre micutele flori mov incat a trebuit sa fac o poza (sau mai multe).