Summer rainbow


A fost odata ca niciodata un raft alb pe care se aflau 7 borcanase cu zeci de stelute norocoase ce fusesera inchise acolo de cateva zile si care se prafuiau in asteptarea unui miracol care sa le reuneasca intr-un curcubeu de culori.
 

La mare departare de acest raft, 7 pitici gasira cele 7 baghete fermecate cu care se putea rupe vraja ce tinea captive stelutele norocoase in borcanase.
Fiecare pitic lua cate o bagheta si cand toate cele 7 baghete fura culese de pe jos toti piticii se teleportara pe raftul cu borcanase.
Fiecare pitic batu cu bagheta fermecata in cate un borcanas si capacele sarira eliberand stelutele norocoase care se scursera rauri rauri afara din inchisoarea lor.
 Piticii se bucurara tare mult de aceasta realizare si se pusera pe petrecut, jucandu-se in curcubeul de culori format de stelute.



Satui de joaca, piticii se dusesera sa traga un pui de somn si isi luara la revedere de la stelutele norocoase. Acestea, lasate nesupravegheate serpuira in continuare spre libertate.




Cand se trezira piticii, toate stelutele fusesera eliberate asa ca cei 7 prieteni (care se simtira acum foarte norocosi) pornira intr-o noua aventura in cautarea Copacului Curcubeu.




*Disclamer: Postarea aceasta nu are nici o legatura cu filmul "Snow White and the Huntsman" pe care l-am vazut recent la cinema. Mai degraba are o legatura subconstienta cu filmul "Snow White: The Fairest of Them All". Cand pregateam piticutii pentru pozat cineva a zis: piticii Albei ca Zapada si in acel moment mi-am adus aminte de filmul de pe Hallmark si de curcubeul piticilor de acolo care se pare ca m-a impresionat destul de mult :D

Comentarii

  1. Olá, Amiga! amei seus trabalhos. São lindos seus gnomos do arco-íris. Eu tenho diagrama deles em uma de minhas revista do Japão, são faceis de dobrar. Bjos estrelados.

    RăspundețiȘtergere
  2. Do you happen to know the name of the magazine? I have the same magazine but it is in Japanese and I do not know the name or the author of the model.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata asa de frumos..borcanelele sunt geniale iar povestea la fel..Atat de simpatica...zambeam tot timpul . Iar piticii sunt asa de simpatici.Trebuie sa ii incerc si eu.heheh

    *hugs*
    M.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare