Licitatie UnicA(rt) in scop caritabil

Am aparut in revista Unica, din martie 2010, la pagina Artistul lunii cu o kusudama spring si o lebada golden venture. Postarea cu articolul din revista poate fi accesata aici: http://cridiana-origami.blogspot.ro/2010/03/unica.html
Revista Unica de-a lungul mai multor numere, a promovat cativa artisti din diverse domenii care au donat obiecte pentru un eveniment caritabil. Astfel, marti, 26 iunie, de la ora 19.00 va incepe licitatia caritabila UnicArt la hotel Hilton Bucuresti, eveniment realizat in beneficiul fundatiei Uniteed Way Romania.

Cele 40 de obiecte care vor fi scoase la licitație au fost create special pentru Unica de către artisti precum: Aurel Târ, Ana & Irina Wagner, Nalia Varam, Cătalin Tzetze, Alexandra Calafeteanu, Elis Iaia și mulți alții. Fondurile colectate în urma licitației fără strigare vor fi donate către Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Tinere Mame, sprijinit de United Way România, unde, în fiecare an, peste 100 de persoane (mame și copiii acestora) sunt ajutate să devină independente: primesc consiliere și sprijin material, învață o meserie și își găsesc un loc de muncă.

Comentarii

Postări populare