Cadou

Am fost aseara la atelierul de etegami (felicitari pictate) de la Cercul Prietenii Japoniei (http://prietenii-japoniei.blogspot.com/2012/02/11-februarie-atelier-etegami.html) unde am pictat pentru prima oara dupa multi ani de zile. A trebuit sa ne alegem o tematica si un mesaj si sa incercam sa-l expunem intr-o imagine simplista (am descris pe scurt ce inseamna etegami).
Aceasta este una din felicitarile facute de mine. Mi-a venit foarte greu sa ma exprim folosind pensula, deoarece imi veneau in minte mai degraba idei de felicitari quilling. Nu am realizat pana acum ce mult a ajuns sa ma defineasca ca persoana origami/quilling.
Mi-a placut foarte mult acest atelier, am intalnit oameni minunati acolo si a fost o atmosfera tare placuta. Cu siguranta nu vor fi singurele felicitari pictate :) si astept cu nerabdare urmatoarele ateliere.

La final, am avut o surpriza placuta, am primit un cadou de la cei de la cerc, si anume o minunata cutie cu hartie origami si dulciuri japoneze. M-au impresionat mult si cuvintele frumoase din scrisoare si ii multumesc Minodorei inca o data pentru ele.




Comentarii

  1. Cridiana, fiecare lucrare este frumos, acum am renuntat la voinţa de a îndoi ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi Samuel. I think I misunderstood you when you wrote in Romanian - you said that you do not have anymore the will to fold something. I really hope you will continue folding since I like your work a lot :D
    And I will also continue folding, even if I feel from time to time like I need a break.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare