Big Oriro decorat cu flori de morning glory si trandafirasi quilling

Model: Oriro - 90 piese
Autor: Adina Paun
Diagrama: http://forum.origami-romania.ro/viewtopic.php?f=16&t=384



Comentarii

  1. Imi place mult! Bravo!!!
    Imi spui, te rog ce lungime au fasiile din care faci trandafirasii? Eu am folosit de 27cm (sau cat are A4 pe latura mare)si rasucesc la ei de imi vine rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Andreea.
    Cu trandafirasii e mai complicat un pic. De obicei - atunci cand folosesc hartie xerox tai fasii late de 1 cm si lungi de cat are A4 latura mica. Rasucesc hartia pana cand mi se pare ca arata trandafirasul cum vreau si apoi tai surplusul - imi raman cred vreo 3-4 cm pe afara.
    Hartia neagra e mai grosuta un pic decat cea de xerox (cred ca are 120 gr) si am un cub cu patratele cu latura de 9 cm asa ca pe acestia ii fac din fasii late de 1 cm si lungi de 9 cm.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci mult pentru raspuns. Nici nu stii cat imi usureaza munca. Eu ii faceam din fasii de max. 0.5cm latime si lungi de 27cm, iti dai seama cat rasuceam :).

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Da...pai initial si eu ma chinuiam la fel, da apoi mi-am zis ca nu are rost sa folosesc toata hartia daca mi se pare ca e gata trandafirasul. E drept ca mie nu-mi ies asa grasuti ca pe la alte persoane, dar pentru accesoriu la kusudama mi se par ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat e de faina!! Imi place mult, mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  6. sint absolut minunate si dau un efect spectaculos!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare