Rose garden III











Model: Royal Rose Kusudama
Autor: Maria Sinayskaya
Diagrama: https://docs.google.com/leaf?id=0B1o5dKEGaGqyMjFhOWQ2OWQtNWEwZC00ZTZmLWIwZmYtNWJkZjcyYTkyMDQ4&hl=en&pli=1


Model: Kusudama Leaves
Autor: Sergei Afonkin

Comentarii

  1. Hi, beautiful work.

    How did you do the tiny little flowers? Very nice.

    Have a nice day.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi Marcelo, here you can find the diagram for the tiny flower here: http://origamila.blogspot.com/2010/11/pap-flor.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba combinatie si culorile de vis!
    Pana sa pui diagrama pentru micutii trandafirasi, credeam ca i-ai facut folosind Quillingul si o foarceca cu model :). Sunt foarte de efect oricum. Pacat ca nu am inca perforatoare mari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb aranjament! Imi plac tare mult trandafirasii! Sper sa nu te superi daca pun un link pentru modelul trandafirilor pentru cei care nu au perforator :) Inca nu am nici eu un astfel de perforator si de tare multa vreme tot vreau sa-i incerc! http://creation-faeries.blogspot.com/2010/02/paper-roses.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu asa de tare m-am bucurat cand am gasit perforatorul acesta cu sakura. Tot vazusem pe alte bloguri si in papetarie tot aduceau cu alte modele.

    Oricum, florile se pot realiza si fara perforator - dintr-un hexagon taiat cu modelul aferent cand e strans in triunghi. Eu asa am facut la trandafirii din cosul cu flori.

    Kiddo, nu ma supar :) chiar ma bucur de link, mai ales ca blogul de pe care l-ai luat este tare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Clara, eu sunt din Brazilia, lucrarile tale sunt minunate. De ce nu utilizaţi opţiunea de a fi în măsură să urmaţi blog-ul dvs., astfel încât să putem vedea întotdeauna lucrurile frumoase care fac? Big îmbrăţişare.

    Clara, sou do Brasil, seus trabalhos são maravilhosos. Porque não usa a opção de podermos seguir seu blog para que sempre possamos ver as coisas lindas que faz? Grande abraço.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare