Ceainaria Sakura


S-a deschis in Cluj Ceainaria cu specific japonez SAKURA (strada Motilor, nr. 48 - langa Spitalul de Copii).

De luni pana vineri de la 12:00 la 20:00 puteti servi ceaiuri specific japoneze (si nu numai) intr-un ambient placut.

De asemenea, destul de curand se vor redeschide intalnirile cercului Prietenii Japoniei, intalniri care vor avea loc in cadrul Ceainariei.


Comentarii

  1. Interiorul e oribil: roz cu verde şi negru, foarte kitsch.
    Iar fetele de acolo sunt ceva sectante ciudate, care au uitat că nu trebuie să amestece jobul cu credinţele lor personale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate Anonim. Imi pare rau sa citesc aceste cuvinte spuse de tine. Si eu am fost la Ceainaria Sakura de multe ori, si nu am prea zarit acel verde..dar probabil n-am fost eu foarte atenta. Este adevarat ca decoratiunile interioare nu sunt atat de bogate, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca sunt de abia la inceput si mai au inca de invatat. Fetele de acolo nu au vorbit niciodata de religia lor. Imi pare foarte rau sa-ti spun dar chiar nu se baga in seama cu clienti atunci cand iti servesc ceaiul.
    Dar as vrea sa te intreb ceva: Tu de ce mergi intr-o ceainarie? ca sa te legi de decor si de lumea care lucreaza sau sa savurezi ceaiul? Pentru ca dupa parerea mea ceaiul este excelent si impecabil servit.
    Imi pare rau ca ai ramas cu un gust amar dupa vizita ta, dar sper ca totusi sa-ti fi placut ceaiul :)
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca inca se mai mentin preturile de la inceputul verii, dar atunci un ceai japonez (sencha cu diverse arome) la ceainic pentru 2 persoane era 13 RON.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare