Serenada de toamna

Inca un model oribana, de sezon inspirat de cei de la Oriland ( din cartea electronica Oribana Beauty). Aranjamentul este alcatuit din 3 crizanteme, cateva flori denumite trompete calatoare, o vaza rotunda si nu foarte inalta si un fluturas.



Comentarii

  1. minunat aranjament ikebana !
    felicitări pentru lucrări !

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa fac si eu cateva crizanteme din acestea pentru sala de grupa de la gradi pentru ca sunt foarte frumoase insa nu reusesc sa imi dau seama cum se pliaza hartia... Puteti sa explicati sau sa aratati niste etape va rog?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ionela, ai diagrama si nu te descurci cu ea sau vrei diagrama?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru raspunsul atat de prompt! Nu am decat imaginea crizantemelor tale si nu am reusit nicaieri sa gasesc o diagrama sau niste explicatii. M-am tot uitat la crizantemele tale din toate unghiurile, am incercat mai multe feluri de pliere cam dupa cum mi s-a parut mie si tot nu mi-a iesit asa ca te-as ruga sa imi trimiti o diagrama daca ai sau niste explicatii, ceva sa pot sa fac si eu crizantemele acestea minunate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ionela, trimite-mi te rog mailul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. E-mailul meu este pascariuionela@yahoo.com
    Multumesc inca o data pentru raspuns! Se apropie ziua gradinitei si abia astept sa decorez cu minunatiile acestea de crizanteme. Pana atunci am facut niste trandafiri din frunze.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare