Iepuras si Soricel

Hideo Komatsu Mouse & Rabbit.

Problema e ca dupa ce am facut poza, soricelul a fugit pe undeva, si nu am reusit sa-l mai gasesc :( Credeam ca soriceii din hartie sunt mai cuminti :)).

Comentarii

  1. Mui lindo teus trabalhos! Adorei o rabbit e o mouse. Bjus. Blog - Dias de origami.

    RăspundețiȘtergere
  2. bine dar cand faci si tu in sf altceva in afara de kusadamablabla, nu pui si tu o diagrama sau un film sa invete si omu care a vazut pozele ....blogul tau e menit in principiu sa iti etalezi tu talentul si desi cateodata mai dai dovada de simt practic , e pacat ca e doar cateodata. deci as zice ca niste diagrame sau filme pt soarece si iepurea nu ar fi rau.si in general sa mai diversifici meniul ca am cam inteles ca ai talent la kusadame si alte dame...caci astea arata impresionat dar nu prea incurajeaza pe altii sa se apuce sa faca si ei asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Anonim :),

    E drept, prefer sa fac kusudame - imi plac mult, si mie mi se pare ca au modele destul de variate.

    Daca preferi sa vezi si altceva, atunci te sfatuiesc sa intri pe forumul de origami sau sa vizionezi alte bloguri (cu mai putine kusudame), gen: http://lucasorigami.blogspot.com/

    Referitor la diagrame, exista o regula de copyright care se aplica si la origami. Nu la orice model se gaseste diagrama free pe net.

    Daca te deranjeaza atata de mult blogul meu, cred ca o sa reusesti sa stai departe de kusudamele mele ;) daca iti stergi linkul din History.

    Cridiana

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare