Hartie de origami

Am descoperit ieri din intamplare, in Cluj, un magazin unde se gaseste hartie de origami. Am fost atata de incantata de parca ar fi venit Craciunul. Pana acum, tot asteptam sa se duca cineva in strainatate si sa gaseasca pe undeva astfel de hartie. De-abia astept sa o folosesc.

Comentarii

  1. Magazinul se afla cumva in cadrul magazinului Real din Cluj-Napoca?

    RăspundețiȘtergere
  2. da...magazinul se afla in cadrul Realului din Cluj-Napoca, e un magazin japonez care vinde produse la 5 RON bucata (nu am retinut cum se numeste).

    RăspundețiȘtergere
  3. pe cine as putea sa rog sa-mi cumpere si mie niste hartii si sa mi le trimita?:D pt k stau in Onesti,jud.Bacau si nu am posibilitatea de a ma deplasa pana la Cluj.Va las un id de mess(pretty_mynna) si platesc eu transportul si tot numai sa ma ajute cineva...

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut...vezi ca ai in Bacau un magazin Daiso, vezi - www.daiso.ro
    In Cluj, eu nu am mai gasit hartie k-lumea de origami din vara la acest magazin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ştii, se mai găseşte hârtie la magazinul ăsta? te rog lasă-mi un comment undeva pe blog ca să-l văd. mersi.. of cât caut hârtie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate nu se mai gaseste hartie la magazinul asta. Si nici nu pare ca vor mai aduce.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiti daca la acel magazin se gasesc si lanterne din hartie?
    Genul acesteia http://www.chinatown.com.au/shop/data/1005-Lantern-5421.jpg
    dar de origine japoneza.
    Va rog daca stiti sa imi lasati comment la mine pe blog.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. hey, eu sunt din tg-jiu, am 14 ni, si nu cred ca parintii mei ar putea sa mearga cu mine pana la oricare magazin Daiso, de aceea va rog din inima sa-mi spuneti cat costa un pachet, mai ale cel mare, cu foi colorate, si cele mai mici, cu modele (din imagine).
    va roog mult!

    iar cine poate, va rog sa-mi cumparati si mie un pachet de foi colorate (cel mare) si 2 pachete cu modele, si va voi da banii pe ele!
    mi le trimiteti prin fan curier sau ceva in genu si va dau eu banii pe tot!

    id: aida.denisa

    multumesc din inima!

    RăspundețiȘtergere
  9. Scuze pentru interventie dar hartie neagra era pe acolo? Am o prietena care cauta si nu gaseste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate, la magazinul Daiso din Cluj nu prea mai aduc hartie de origami. Si nu cred ca au avut hartie neagra vreodata.
    Dar...hartie neagra se gaseste la Sooters (de pe Memo) - au acolo o sectie gen Hobby Art, cu hartie si cartoane, pensule, acuarele....
    Am mai vazut hartie de origami in Polus, la magazinul de papetarie cu produse Faber Castle. Eu de aici mi-am luat un cub de hartie neagra prin vara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,

    Mi-a placut foarte mult ce am vazut pe blog-ul tau. Imi cer scuze ca te deranjez si daca n-am fost pe faza sa te contactez altfel. As dori si eu sa mi confectionez niste cutii simple (cel mai de baza origami:) ca sa fac niste cadouase speciale. ai putea sa mi recomanzi cumva un tip de hartie (ceva mai groasa, pentru ca ar trebui sa fie niste cutiute ceeeva mai solide) si unde as gasi? Eu sunt profan in domeniu:)ma bucura orice fel de extra sfat. multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Andreea,
    Cea mai groasa hartie pentru cutii folosita de mine este cea de xerox. Cutiile ies suficient de rezistente cat sa tina in ele o kusudama de exemplu.
    Daca vrei ceva mai rezistent, poti incerca cu hartia A4 de 250gr (carton mai subtire) care se vinde in librarii impreuna cu hartia de xerox.
    Cu cat e ai groasa hartia, cu atat e mai greu sa o impaturesti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am gasit si un magazin online pentru hartie origami si e destul de ieftina www.hartiespeciala.ro daca vreti ajutor da-ti add andreiunicat va ajut cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult Andrei pentru site. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca mi-ai dat linkul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna,scuze de intarziere, si multumesc mult pentru raspuns!:*

    RăspundețiȘtergere
  16. nu stie nimeni unde gasesc hartie neagra A4... vreau sa fac o lebada modulara neagra si nu gasesc nicaieri... daca stie cineva sa ma anunte pe akiorigami@gmail.com !!! ok ms

    RăspundețiȘtergere
  17. Hartie A4 neagra poti sa faci la orice centru de copiere. Pune sa copieze o hartie complet neagra sau lasa capacul ridicat. Cateva teste la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bune. Stie cineva vreun loc din Timisoara de unde pot sa cumpar hartie de origami in afara de ala de langa Piata Unirii?

    RăspundețiȘtergere
  19. eu caut hartie mov inchis colorata fata verso,va rog cine ma poate ajuta

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt din timisoara si as vrea sa cumpar hartie origami da' nu stiu de unde...in cazul in care stie cineva id ul meu e ary_sweet14

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru cei interesati, se pot gasi tot felul de materiale pentru origami si aici: http://www.multemargele.ro/267-origami

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare